Wat geef je een jongen van 8 jaar cadeau voor z’n verjaardag, een hele goede optie is een Lego trein Lego Trein LEGO City Trein en Passagierssneltrein. Lego is zeer populair, het voordeel van lego is dat het hele gezin er iets aan heeft. Papa vindt het ook heel leuk om met Lego te spelen, dit zorgt voor verbinding. Daarnaast is het goed voor het inzicht om iets in elkaar te zetten.

“Bewonder de ultramoderne, aerodynamische trein van LEGO City!”

De supersnelle LEGO City Passagierssneltrein heeft stoere brandende koplampen! Het parron is meegeleverd zodat iedere lego man veilig kan instappen. Hij is ultramodern en aerodynamische. Deze leuke set met speelgoedtrein voor kinderen vanaf 7 jaar heeft alles om eindeloos speelplezier te hebben in huis. Bevat een op afstand bestuurbare trein als speelgoed met werkende, dimbare koplampen en LEGO Powered Up technologie om de trein mee te besturen via een mobiel of laptop. De trein bestaat uit meerdere delen.

De set beschikt daarnaast over een perron, een speelgoedspoorbaan met 24 railelementen, 6 minifiguren en diverse accessoires, zoals een laptop, telefoon, fiets, rolstoel, aktetas, rugzak en hotdog. Kinderen stappen in de restauratiewagon om een croissant en wat drinken te bestellen voor onderweg, of ze gaan door naar de passagierswagon, waar ruimte is voor bagage en een fiets. Aan boord kunnen de LEGO poppetjes aan tafel gaan zitten en van de reis genieten. Kinderen kunnen het treinmodel zelfstandig bouwen of gezellig samen met vrienden en familie bouwen en spelen.

Met LEGO City speelgoed spelen kinderen de hoofdrol in spannende verhalen, gebaseerd op het echte leven. Deze geweldige treinset beschikt over eenvoudig te volgen bouwinstructies, zodat kinderen vol zelfvertrouwen aan de slag kunnen. Deze moderne op afstand bestuurbare trein is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar die van coole voertuigen houden. Voor een verjaardag, een feestdag of om ze zomaar mee te verrassen.

Afmetingen: de passagierssneltrein is ca. 10 cm hoog, 86 cm lang en 5 cm breed Bevat 764 onderdelen

Eigenschappen

  • Deze LEGO City treinset bestaat uit een op afstand bestuurbare speelgoedtrein met werkende, dimbare koplampen, en LEGO Powered Up technologie.
  • Inclusief een op afstand bestuurbare trein met een restauratiewagon, passagierswagon en een stationsperron met een boom, bankje en een bord, plus 24 railelementen; 16 gebogen en 8 rechte.
  • Met realistische functies: de speelgoedtrein met werkende, dimbare koplampen kan worden bestuurd met de afstandsbediening in de set of vanaf een smartphone of tablet met de LEGO Powered Up-app.
  • Inclusief 6 LEGO minifiguren; 4 passagiers, een cafémedewerker en een machinist, plus diverse accessoires, zoals een laptop, telefoon, fiets, rolstoel, aktetas, rugzak, hotdog en croissant.
  • Kinderen zien de ultramoderne aerodynamische locomotief aankomen op het perron; vervolgens stappen ze aan boord van de restauratiewagon voor een croissant en wat te drinken, of ze gaan meteen door naar de passagierswagon, waar ruimte is voor de bagage en een fiets.
  • Het constructie speelgoed bevat stapsgewijze instructies voor ieder model, zodat kinderen met zelfvertrouwen kunnen beginnen aan het bouwen van de op afstand bestuurbare trein, het perron en de spoorbaan.
  • Verras kinderen vanaf 7 jaar die gek zijn op coole voertuigen en treinen met dit leuke LEGO speelgoed – het is een ideaal cadeau voor een verjaardag, kerst of een andere speciale gelegenheid.

Door J-services